Tekninen isännöinti

Kun taloyhtiössä tehdään remontteja tai asukkaat tekevät muutostöitä, tällöin tarvitaan rakennusteknistä osaamista ja valvontaa. Tekninen isännöitsijämme huolehtii näistä asioista taloyhtiöissä.

Tekniseen isännöintiin kuuluvat esimerkiksi taloyhtiön huoltoon, tekniikkaan ja remontteihin liittyvät asiat, vesieristetarkastukset, vesivahinkokorjauksien suunnittelu ja valvonta sekä taloyhtiön remonttien läpivientiin liittyvät asiat.

Asumiskustannukset hallintaan

Kiinteistöjen kuntoa seuraamalla, korjaussuunnitelmia päivittämällä sekä oikea-aikaisella suunnitelmallisella korjaamisella saadaan asumiskustannukset pysymään hallinnassa. Ammattitaitoinen hallinnollinen ja tekninen isännöitsijämme tuntee asiakasyhtiöidemme rakennustekniset osa-alueet, jonka pohjalta kiinteistöille laaditaan lähivuosien ohjeelliset korjaussuunnitelmat.

Korjaussuunnitelmia täydennetään tarpeen mukaan kiinteistön kuntoarvioilla ja kuntotutkimuksilla. Lähivuosien ohjeellisen korjaussuunnitelman avulla taloyhtiö pystyy suunnittelemaan yhtiön taloutta ja korjauksia riittävän pitkälle tulevaisuuteen.

Jätä tarjouspyyntö tai ota meihin suoraan yhteyttä: (09) 694 1932, tilaus@asa-isannointi.fi. Palvelemme mielellämme.

Onko asiaa?